Muis

Naast Logitech en Microsoft kunnen wij ook diverse andere merken leveren.
Bel of mail ons voor meer informatie.

!

Logitech RX250

!
Logitech RX250 Optical Mouse Zwart, oem
Producteigenschappen van Logitech RX250 Optical Mouse Zwart
 1000 dpi optisch
 Tilt-wiel plus zoom
 Drieknopsconfiguratie
 Combo-connectiviteit (USB of PS/2)
 Compatibel met 32-bits en 64-bits platforms

Logitech G400

!

Logitech G400 Optical Gaming Mouse

Precies goed
Wanneer een doorsneemuis gewoon niet goed genoeg is, biedt een 3600-dpi optische engine (twee keer zoveel dpi als de MX518) nauwkeurig richten en haarfijne precisie.

Doelgericht
Dankzij directe toegang tot vier dpi-niveaus kun je schakelen tussen pixel-precies richten en bliksemsnel bewegen.

Gevechtsbestendig
Een speciaal gevormde, comfortabele grip, voetjes met lage wrijving en acht programmeerbare knoppen bieden je comfort en laten je het heft in handen nemen.

Logitech M325 Wireless

!

Logitech M325 Wireless Mouse, Donker Zilver

De Logitech M325 Wireless Mouse is een draadloze muis die een betere mix van precisie en comfort levert, met een scrollfunctie die voor het web ontworpen is en een gerond ontwerp dat uitstekend in de hand ligt.

Batterijlevensduur van 18 maanden
Dankzij de lange batterijlevensduur hoeft u zich bijna geen zorgen te maken over batterijen verwisselen. Slimme slaapstand bespaart stroom, terwijl een statuslampje onaangename verrassingen voorkomt.

Logitech Unifying Nano-ontvanger
De kleine ontvanger kan op uw laptop aangesloten blijven. Bovendien kunt u gemakkelijk een compatibel draadloos apparaat toevoegen zonder gehannes met meerdere USB-ontvangers.

Logitech Performance Mouse MX

!

Logitech Performance Mouse MX

Prestaties
- Logitech Darkfield Laser Tracking: Biedt nauwkeurige cursorbesturing op vrijwel elk oppervlak, zelfs op een glazen tafel (minimale dikte van 4 mm) waar optische muizen en standaardlasermuizen het af laten weten. 
- Supersnel scrollen: Vlieg door lange documenten en webpagina's in een handomdraai. Of gebruik kliksgewijs scrollen voor de precisie die u nodig hebt om door lijsten, dia's en afbeeldingen te navigeren. 
- Geronde vorm voor de rechterhand: Ligt prettig in de hand en zorgt dat deze een comfortabele, natuurlijke houding aanneemt. 
- Logitech Geavanceerd 2.4 GHz draadloos: Profiteer van draadloos gemak en vrijheid met de betrouwbaarheid van een draad: snelle gegevensoverdracht en vrijwel geen vertragingen of storingen. 

Microsoft Comfort Mouse 3000

!

Microsoft Comfort Mouse 3000, BlueTrack

De ergonomisch vormgegeven Microsoft Comfort Mouse 3000 ligt met zijn extra brede rubberen grepen perfect in de hand. De ingebouwde BlueTrack-technologie zorgt ervoor dat je deze muis kunt gebruiken op vrijwel alle ondergronden. Geschikt voor zowel links- als rechtshandig gebruik.

Ergonomisch comfort voor links- en rechtshandigen met zijn rubberen grepen en ergonomische vorm waardoor deze muis geschikt voor links- en rechtshandig gebruik. Drie instelbare knoppen waarmee je veel voorkomende taken razendsnel uit voert. BlueTrack-technologie zorgt ervoor dat de muis werkt op vrijwel alle ondergronden, ruw, glad of zacht. En de betrouwbare USB-aansluitingzorgt voor probleemloos gebruik zonder zorgen om lege batterijen.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000, Zwart

!

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000, Zwart
Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000 bevat Microsoft BlueTrack-technologie welke optische kracht combineert met de nauwkeurigheid van laser voor opmerkelijke trackingprestaties op praktisch elk oppervlak.

Betrouwbare draadloze verbinding van 2,4 GHz 
De draadloze Microsoft-technologie van 2,4 GHz zorgt voor een betrouwbare verbinding met een bereik tot 9 meter, praktisch storingsvrij. 

Scrollen in vier richtingen 
Meer efficiĆ«ntie en comfort doordat u in vier richtingen kunt scrollen. 

Vier aanpasbare knoppen 
De aanpasbare knoppen bieden snelle toegang tot de media, programma's en bestanden die u het meest gebruikt.