Zit uw printer er niet bij bel of mail ons voor meerdere merken en modellen
!

HP DeskJet 1000, 16ppm, A4, USB

!
De HP DeskJet 1000 is een eenvoudige, voordelige, gebruiksvriendelijk HP printer om betrouwbaar alle dagelijkse prints te maken. Snel installeren en aan de slag en geld en energie besparen met een reeks besparingsfuncties.

Gemakkelijke installatie en betrouwbare prestaties van een printer waarop u kunt vertrouwen.
• Direct uit de doos aan de slag: gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in enkele minuten te installeren.
• Geen wachttijden, deze snel reagerende printer start op in seconden; meer tijd besparen met snel afsluiten.
• Een gerust gevoel dankzij een jaar garantie plus advies en support van HP Total Care.
• Betrouwbare prestaties van 's werelds best verkopende printermerk.

HP OfficeJet Pro 8000, 35ppm, A4, LAN

!

De HP Officejet Pro 8000 printer is ontworpen voor kleinzakelijke gebruikers die een energie-efficiënte, netwerkklare printer zoeken om zwart-wit en kleurendocumenten van topkwaliteit te produceren voor uitzonderlijk lage kosten per pagina.

Kenmerken
- Algemene kantoordocumenten produceren met een professionele printkwaliteit en hoge impact voor tot 50% lagere kosten per pagina dan vergelijkbare laserprinters. Afzonderlijk vervangbare HP Officejet inktcartridges op pigmentbasis zorgen voor duurzame, waterbestendige prints.

- Dit efficiënte, ENERGY STAR-gekwalificeerde apparaat is vriendelijk voor het milieu: het gebruikt tot 50% minder energie dan vergelijkbare kleurenlaserprinters. Het papierverbruik daalt dankzij dubbelzijdig printen en HP Smart Web Printing.

- Snelle prestaties met maximaal 10 gebruikers delen via het netwerk. Snelheden als van een laserprinter met 15 ppm in zwart/11 ppm in kleur, plus snelheden in conceptmodus van 35 ppm in zwart / 34 ppm in kleur

HP LaserJet P2035, 16MB, 600dpi, A4, USB

!
De HP LaserJet P2035 verhoogt de productiviteit. U produceert professionele zwart-wit documenten met snelheden tot 30 ppm en beschikt over een gebruiksvriendelijk apparaat met flexibele aansluitmogelijkheden voor een gunstige prijs.

Kenmerken
- Deze voordelige monochrome HP LaserJet verhoogt de productiviteit van kleine werkgroepen. Snel documenten printen met 30 ppm en een korte totale verwerkingstijd dankzij Instant-on technologie, een 266-MHz processor en 16 MB geheugen.

- HP FastRes 1200, dat een effectieve uitvoerkwaliteit van 1200 dpi genereert, produceert hoogwaardige documenten met scherpe tekst en afbeeldingen. Deze compacte, ruimtebesparende printer neemt weinig plaats in op het bureau.

- Heel eenvoudig te installeren, te gebruiken, te onderhouden. De intelligente printcartridge optimaliseert de printkwaliteit en waarschuwt als de supplies bijna op zijn. Eenvoudig LED-bedieningspaneel om gemakkelijk door de printerfuncties te navigeren

HP Color LaserJet CP1525N, 12ppm, 128mb, USB/LAN

!
De HP Color LaserJet CP1525N is een compacte, gebruiksvriendelijke laserprinter met Ethernet-interface om zelf professionele kleurendocumenten te creëren. Printen vanaf elke locatie met HP ePrint. Energie besparen en zwart-wit documenten voordelig printen.

Draadloos professionele kleurendocumenten printen - Overal op kantoor printen en printers delen in het netwerk met de ingebouwde 10/100 Ethernet-interface.

Snel en gemakkelijk installeren en printen vanaf elke locatie - altijd en overal vanaf een smartphone, notebook pc of ander mobiel apparaat printen met HP ePrint.

Canon PIXMA iP4950, 9600x2400dpi, USB2

!

De Canon PIXMA iP4950 is een hoogwaardige printer met fotolabkwaliteit, een verbluffend ontwerp met ingebouwde functionaliteit voor automatisch dubbelzijdig printen en direct printen op schijf.

Kenmerken:
• Hoogwaardige fotoprinter
• 5 Single inktcartridges, resolutie tot 9600 dpi, kwaliteit min. 1 pl
• ISO ESAT printsnelheid 12,5 ipm (zwart/wit) en 9,3 ipm (kleur)
• Foto van 10 x 15 cm in ca. 20 sec.
• ChromaLife100
• Automatisch dubbelzijdig printen
• Direct printen op schijf
• Full HD Movie Print
• Easy-WebPrint EX
• CREATIVE PARK PREMIUM

Razendsnel hoogwaardige fotoprints.
Deze fotoprinter is voorzien van de FINE-printkoptechnologie van Canon en is daarmee ideaal voor liefhebbers die hoge kwaliteit nastreven. De printer produceert inktdruppels van minimaal 1 pl en een printresolutie tot 9600 dpi voor ongelooflijk gedetailleerde kleurenfoto's met vloeiende schakeringen en prints zonder korrels. In circa 20 seconden wordt een randloze print van 10 x 15 cm in verbluffende fotolabkwaliteit geproduceerd. Bovendien worden indrukwekkende ISO ESAT-printsnelheden van 12,5 ipm voor zwart/wit-documenten en 9,3 ipm voor kleurenprints behaald.

Epson Stylus Photo P50, 37ppm, 5760dpi, A4, USB

!

Een meer dan complete inkjetprinter

De Epson Stylus Photo P50 heeft meer dan genoeg hoogwaardige features in zich die hem tot een goede aanvulling op uw verzameling computeraccessoires maken. Wat te denken van bijvoorbeeld zijn glanzende, zwarte bodywork met een vingerafdrukbestendig oppervlak. En van de mogelijkheid om cd's en dvd's te personaliseren door direct op daarvoor geschikte schijfjes af te drukken. Tenslotte mogen de inktcartridges van de Epson Stylus Photo P50 niet onvermeld blijven. De inktzwarte inkjetprinter maakt gebruik van voordelige individuele inktpatronen, zodat u alleen de verbruikte kleur hoeft te vervange