23" inch breedbeeld

Ook andere type en merken monitoren kunne wij leveren.
Bel of mail ons voor meer informatie.

!

Acer B233HLOymdh 23"WideLED, 5ms, VGA/DVI, Zwart

!
De Acer B233HLOymdh is ontworpen voor zakelijke gebruikers die een uitzonderlijk goede grafische kwaliteit nodig hebben en langdurig comfortabel achter een beeldscherm moeten kunnen werken. Dankzij het ergonomische ontwerp, de hoge contrastverhouding, de volledige digitale connectiviteit en de betrouwbare voorzieningen is de B-serie bij uitstek geschikt voor productief computergebruik.

Professionele, ergonomische vormgeving
De B-serie is uitgevoerd met een stijlvolle donkergrijze rand en een solide, elegante zwarte voet. Het voorpaneel is voorzien van intuïtieve bedieningsknoppen en is eenvoudig schoon te maken. Om langdurig comfortabel gebruik mogelijk te maken kunt u het scherm kantelen en de hoogte hiervan verstellen om zo de ideale kijkhoek in te stellen. Het ruime breedbeeldscherm is perfect voor multitasking met diverse geopende vensters.

HP LA2306x 23"WideLED, 5ms, DVI-D/DP, Zwart

!
De dunne, maar grote 58,4-cm (23-inch) diagonale LCD-monitor van de Advantage serie HP Compaq LA2306x is uitgebreid instelbaar voor een hogere productiviteit en bevat WLED-technologie om hem beter recyclebaar te maken en full HD om de weergavekwaliteit te verbeteren.

Iiyama X2377HDS-B1 23"WideLED,5ms,HDMI,IPS

!

De Iiyama ProLite X2377HDS is een 23" LED LCD in Full-HD en maakt gebruik van de recente en verbeterde IPS-techniek. Deze superieure IPS panel-techniek biedt een grote inkijkhoek (178/178graden) en biedt tevens een zeer consistente kleurweergave. De X2377HDS heeft daarnaast ook een snel 5msec panel, 5000.000:1 ACR contrast voor een heldere en levendige beeldweergave. Met de HDMI-, DVI- en de VGA-aansluitingen kunt u alle kanten op, waaronder o.a. met laptops, game-consoles, mediaplayers en computer-workstations. IPS is een zeer goede keuze voor o.a. multi monitor Digtal-Signage en office-toepassingen.

Samsung S23B550V 23"WideLED, D-Sub/HDMI, MHL

!

Mobile High-Definition Link (MHL) maakt het mogelijk uw mobiele content op deze Samsung S23B55V te bekijken. U kunt al uw entertainment weergeven op een grote, hoogwaardige monitor. Dankzij MHL kunt u uw video's en andere content onderweg bekijken en vervolgens uw mobiele toestel aansluiten op een monitor met behulp van de handige, bijgeleverde kabel. U kunt waar u maar wilt uw mobiele content in Full HD bekijken. En uw mobiele toestel wordt opgeladen terwijl het aangesloten is, zodat er geen eind komt aan uw entertainment. MHL combineert mobiele draagbaarheid met het comfort van thuis voor een geoptimaliseerde Full HD-weergave. 

ngebouwde luidsprekers voor een complete audio-video-oplossing
Met de ingebouwde stereoluidsprekers van Samsung heeft u geen dure en onhandige externe luidsprekers meer nodig voor een goed geluid. Deze monitor is een complete audio-video-oplossing met twee 5 watt-luidsprekers die voor een hoogwaardig stereogeluid zorgen, zodat uw multimediabeleving nog completer en indrukwekkender wordt. Dankzij het uitstekende geluid van Samsung zult u van uw films en muziek genieten alsof u in de bioscoop of in een concertzaal zit. Dit kostenbesparende ingebouwde luidsprekersysteem biedt volledig gebruiksgemak en bespaart ruimte thuis of op kantoor.