24" inch breedbeeld
!

Acer V245HLbd 24"WideLED, 5ms, DVI, FullHD, Zwart

!

Product kenmerken
De schermen uit de prachtige Acer V-serie combineren levendige beelden met comfortabel kijkplezier, ook tijdens langdurig gebruik. Deze breedbeeldschermen met bioscoopverhoudingen hebben een Full HD1-resolutie en een superieure contrastverhouding, resulterend in een gedetailleerd beeld dat ideaal is voor intensieve multitasking. Bovendien zijn deze schermen uitgerust met energiebesparende technologieën, zodat zowel uw portemonnee als het milieu wordt ontzien.

Robuust en geraffineerd
De behuizing van de breedbeeldschermen uit de V-serie is voorzien van een elegante donkergrijze rand en een solide zwarte voet, die het stijlvolle en functionele design benadrukt. Slim geplaatste bedieningselementen zorgen bovendien voor een gemakkelijk beheer en een intuïtief gebruik.

Realistische beelden
Dankzij een uiterst hoge contrastverhouding en Acer Adaptive Contrast Management komen beelden tot leven op de schermen uit de V-serie. De snelle responstijd zorgt voor een vloeiende weergave zonder dubbelbeelden. Daarnaast zorgen twee (optionele) ingebouwde luidsprekers voor een prachtig geluid en kunt u via de DVI-poort de nieuwste high-definition digitale videoapparaten aansluiten.

Iiyama E2409HDS-B1 24"WideTFT, 2ms, HDMI, Full-HD

!

Deze aantrekkelijke 24" wide LCD beschikt over een Triple-input voorziening (HDMI, DVI en analoog) en maakt de Iiyama ProLite E2409HDS compatible met vrijwel elke multiplayer, Game-console en laptop-output. Het heeft een full-HD panel (1920*1080) met een reactietijd van slechts 2 msec en contrast van 20.000:1 (ACR). De monitor is heeft een mat zwarte behuizing.

Samsung S24A450BW 24"WideLED, 5ms, Full HD, Zwart

!

De Samsung S24A450 is speciaal ontworpen om u efficiënter te laten werken. Met de verschillende opstellingsmogelijkheden stelt u de monitor helemaal op maat in. Met de in de hoogte verstelbare standaard kunt u het scherm altijd op de ideale ooghoogte zetten. Zo kunt u het scherm beter zien en heeft u een goede lichaamshouding. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de monitor te kantelen en te draaien, wat niet alleen comfortabeler is maar ook nieuwe manieren van werken mogelijk maakt. De SA450-monitor kan 90 graden worden gedraaid, zodat u hem in elke werksituatie goed kunt zien. Met de Samsung LED Business Monitor SA450 werkt u nog comfortabeler en efficiënter